Ismét várunk a Szegi Pincében - Grand Tokaj
Magazin

Ismét várunk a Szegi Pincében

2023. Március 13.
Bár eddig elég hűvösre és szelesre sikerült a tavasz, március 14-étől újra szeretettel várunk minden Hegyaljára látogatót a Szegi Pincében, a 37-es út mellett.

A Pincében mostantól Rubóczi Renáta, azaz Reni kolléganőnk vár Titeket nagy szeretettel és kiváló borokkal. Renáta tolcsvai lány, kis családi szőlővel és jó sok szőlőmunkával a háta mögött, szóval igazán jól ismeri a borvidéket és annak borait. Így biztosak lehettek benne, hogy jó borokat ajánl majd, legyen szó egy vidám tavaszi kóstolóról, vagy az otthoni borkészletek feltöltéséről. Reni kolléganőnk kedvenc borai a gyümölcsös, tartalmas édes szamorodnik és a testes, gazdag aszúk, de ha könnyű, gyümölcsös száraz és félszáraz borokra, vagy nagytestű furmint dűlőválogatásra vágynátok, akkor is jó helyen jártok a Szegi Pincében a Hatalos-hegyen.

Ezen a héten keddtől vasárnapig, a jövő héttől csütörtöktől szombatig szeretettel várjuk vendégeinket, akik szeretnék megkóstolni a Grand Tokaj Borászat száraz és édes borait, vagy csak feltöltenék a tokaji borkészletet otthon vagy a nyaralóban.
Szegi Pince – felejthetetlen borok a Bodrog partján, a 37-es út mellett, Szegi határában.