Coop Rally 2019. - Grand Tokaj
Eseménynaptár

Coop Rally 2019.

Szegi
2019.09.04. -2019.09.05.
Idén Kelet-Magyarországon mutatja be a legkiválóbb élelmiszeripari cégeket a Coop immáron tizennegyedik alkalommal megrendezett eseménye. Ebben az évben a Coop Rally szakmai programján közel 100 élelmiszeripari, kiskereskedelemi, szolgáltató -és média cég csapatának több mint 300 résztvevője 117 autóval, 3 média busszal szeptember 4-5. között Kelet-Magyarország 6 meghatározó gyártó és forgalmazó központjához, valamint 2 Coop tagvállalathoz látogat el.
Az üzletlánc minden lehetőséget megragad, hogy felhívja a figyelmet, hogy a magyar gyártók képesek kiváló minőségű termékek előállítására, és létezik egy stabilan, magas színvonalon működő élelmiszeripari gyártóbázis.
Az idei Coop Rally során a résztvevők a pincészetünk mellett hús- és tejüzemet, üdítőital-gyártó céget, Coop üzletet és frissáru logisztikai központot is felkerestek. A rally utolsó állomásán Goreczky Gergely, a Grand Tokaj Zrt. vezérigazgatója arról beszélt, hogy a Grand Tokaj Zrt. kiemelt feladatának tartja a magyar élelmiszerek promóciójának támogatását, ezért is kapcsolódott be a Coop Rally programjába.